Завршни турнир Друге кошаркашке лиге Српске стартује вечерас

Завршни турнир за улазак у Прву кошаркашку лигу Републике Српске биће одригран у Арени Градишка од данас до 31. маја ове године.

Предсједник Омладинског кошаркашког клуба Козара Борис Ненад рекао је да се на овај турнир кроз регуларни дио такмичења пласирало пет  клубова међу којима и ОКК „Козара“ и додао да је од самог почетка првенства Козара била један од фаворита.

„На турниру  су три клуба из бањалучке регије, Козара из Градишке, Борац Макопринт из Бањалуке и Хантерси из Приједора“, рекао је Ненад и нагласио да је Козара један од фаворита овог турнира.

Кошаркаши Козаре ће вечерас против приједорских Хантерса отворити турнир  почетком од 20:30 часова.

Ненад је изразио задовољство  је што је Кошаркашки савез Републике Српске омогућио да Арена Градишка буде домаћин овог турнира и додао да ће играчима вјетар у леђа играчима дати и навијачи који ће уз придржавање епидемиолошких мјера са трибина моћи пратити ово такмичење.

За вријеме одигравања турнира на улазима у Арену Градишка у прпдаји ће бити мајице ОКК Козара Градишка. Новац прикупљен од продаје намијeњен је за лијечење Миреле Гргић која је обољела од карцинома.

Д. Јанковић

Share With:
Open

close button