Донација за Дјечији одјел градишке Болнице

Поводом Дана Града, у уторак 25. априла, Градска организација Актива жена социјалдемократа Градишка уручиће донацију намијењену Дјечијем одјељењу Болнице Градишка.

Share With:
Open

close button