Top lista

Top lista za 04.03.2020.god.
Partneri
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image

Градска управа-обавјештење за пољопривреднике

Градска управа Градишка обавјештава пољопривреднике да је у складу са  Одлуком  о проглашењу  ванредне  ситуације  на територији Републике Српске и Закључка о спровођењу мјера за реаговање на појаву корона вируса, на приједлог Министарства пољопривреде, шумарства и водопривреде Републике Српске, Републички штаб за ванредне ситуације донио Закључак о остваривању права на подстицајна средства.

На основу наведеног Закључка, омогућава се регистрованим пољопривредним газдинствима која су пријавила у АПИФ- у начин кориштења земљишта за 2020. годину да могу остварити подстицајна средства за регресирање дизел горива, премију за млијеко и премију за производњу меркантилне пшенице у 2020. години иако нису Пореској управи пријавила обавезу доприноса за 2019. годину и нису измирила обавезе по основу накнаде за противградну заштиту за 2019. годину.

Министарство пољопривреде, шумарства и водопривреде  Републике  Српске, припрема   и додатне  мјере  за  омасовљавање  прољетне  сјетве  о  чему  ће  пољопривредници бити  накнадно обавјештени.

За   све   додатне   информације  можете  се  обратити  на  телефоне:  051/810-408   и    051/810-344.

 

Share With: