Градишчанка Анастазија Стојнић спремна за Европско бициклистичко првенство у Италији

Чланица Бициклистичког клуба Челенџ Анастазија Стојнић спремно дочекује Европско бициклистичко првенство за младе у Италији.

Стојнићева је претходне недјеље освојила титулу државног првака БиХ, док је јуче била најбржа на бициклистичком маратону у Љубушком.

“Веома ми је драго што сам остварила ове резултате у претходном периоду, а већ увелико трају припреме за Италију гдје ћу наступати на “UEC MTB Youth European Championships 2023″. Понекад је изузетно тешко и напорно али уз подршку тренера успијевам доћи до великих резултата”, рекла је Анастазија Стојнић.

“Ови резултати су велики успјех за наш клуб, али још већи за Анастазију која ће у наредним годинама показати о каквом се потенцијалу ради. Искрено се надам да ће многи препознати њен таленат и пружити подршку у складу са својим могућностима. У Италији нас очекује велики изазов и надамо се да ћемо прије свега доћи здрави и без повреда, а уз то сваки резултат који Анастазија постигне за мене као тренера ће бити велики успјех”, истакао је тренер БК Челенџ Славољуб Бјелајац.

Европско бициклистичко првенство за младе у Италији биће одржано од другог до шестог августа.

З. Калинац

Share With:
Open

close button