Top lista

Top lista za 10.04.2021.god.
Partneri
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image

Вози се по мјестимично влажним коловозима

Саобраћај се у Републици Српској јутрос одвија несметано, а вози се по мјестимично влажним и клизавим коловозима. Ситнији одрони су могући на дионицама у усјецима и поред камених косина, а понегдје у котлинама и на планинским превојима, јутарња магла мјестимично смањује видљивост. Због радова и привремене регулације саобраћаја, на појединим дионицама вози се успорено, уз повремене застоје.

На регионалном путу Р-412 Црна Ријека-Бјелајце саобраћај се, сваки дан осим недјеље, обуставља у времену од 08:00 до 16:00 часова. Изван времена обуставе, саобраћај се одвија наизмјенично, једном саобраћајном траком, уз регулацију свјетлосном сигнализацијом.

На граничним прелазима нема дужих задржавања.

Држављани БиХ који улазе у Републику Српску, Босну и Херцеговину, више не подлијежу мјери изолације у кућној средини, нити су обавезни да имају негативан ПЦР тест.

БиХ отворила је границе према: Хрватској, Србији и Црној Гори. Одлука се односи само на грађане те три државе, док држављани осталих земаља у БиХ могу ући уколико имају оправдане разлоге и негативан тест на вирус “Covid 19”, не старији од 72 часа.

Улазак у Хрватску и Црну Гору дозвољен је само њиховим држављанима, странцима који имају пријављен боравак и возачима теретних возила.

Србија је отворила своје граничне прелазе за путнички и робни саобраћај без неопходног теста на коронавирус и дозволе комисије.

Share With: