Facebook
YouTube
Instagram
Топ листа

ТОП ЛИСТА ЗА 3.12.2022.
Партнери
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image

Документа

Градишке новине

Вечерас захлађење уз кишу

У Републици Српској вечерас се очекује захлађење за 10 до 15 степени уз кишу, локално и обилнију, те грмљавину и појачан вјетар, подаци су Републичког хидрометеоролошког завода.

Вечерас и сутра ујутро падаће киша, а област јачих падавина ће се од запада брзо премјештати на исток.

У сјеверном појасу локално ће бити и обилнијих падавина, а послије подне и према вечери дјелимично се очекује разведравање на западу уз мјестимичну кишу, а на истоку и даље облачно са падавинама.

Вјетар ће бити слаб до умјерен сјеверних смјерова, током дана у појачању.

Минимална температура ваздуха биће од 12 до 17 степени, у вишим предјелима од осам, а максимална од 19 до 24 у сјеверном појасу, док ће у централном појасу и у вишим пређелима бити од 10 до 15 степени Целзијусових.

У суботу, 9. јула, јутро ће бити промјенљиво до претежно облачно и суво, а у централном и планинском појасу са мјестимичном кишом до подневних часова.

Послије подне биће промјенљиво облачно са сунчаним интервалима, којих ће бити више на западу, а мање на истоку, док ће на југу бити претежно сунчано.

Биће свјежије, па ће минимална температура ваздуха бити од 10 до 15, у вишим пређелима од седам, а максимална од 21 до 26, у централном појасу и вишим пређелима од 13 до 18 степени Целзијусових.

У неђељу, 10. јула, јутро ће бити промјенљиво до претежно облачно на сјеверу и суво, а на југу ведро. Током дана биће промјенљиво облачно са дужим сунчаним интервалима и с тенденцијом смањења облачности, па би послије подне било претежно сунчано и угодно вријеме.

Према вечери поново ће бити више облака, посебно на западу.

Минимална температура ваздуха биће од 11 до 16, у вишим предјелима од седам степени, а максимална од 23 до 28, у централном појасу и вишим пређелима од 17 до 21 степен Целзијусов.

У понедјељак, 11. јула, јутро ће бити промјенљиво до претежно облачно у већини пређела и суво, на југу ведро или с малом облачношћу.

Током дана биће промјенљиво до претежно облачно, док се послије подне очекује смањење облачности и сунчани интервали.

Минимална температура ваздуха биће од 11 до 16 у вишим предјелима од осам, максимална од 24 до 29 на сјеверу и југу, а у централном појасу и вишим пређелима од 18 до 22 степени Целзијусових.

Share With:
Open

close button