“Весела Врбашка“ одржана други пут у Врбашкој

У Дому културе у Мјесној заједници Врбашка одржан је дводневни фестивал “Весела Врбашка” који је другу годину организовала глумица Народног позоришта Републике Српске и један од оснивача Градског позоришта „Јазавац“ Драгана Марић.

У оквиру фестивала пред бројном публиком изведена је представа “Истина“ Градског позоришта „Јазавац“, која говори о љубавним преварама између два брачна пара, најбољих пријатеља. Представу, је режирао Жељко Стјепановић, који и игра у овом позоришном комаду заједно са Љубишом Савановићем, Александром Спасојевић и Драганом Марић.

Посебно одушевљење мјештана изазвало је дружење са познатим глумцем Александром Стојковићем Пиксијем.Он каже да се увијек радо одазове оваквим догађајима, те је похвалио рад и ентузијазам своје колегице, глумице Драгане Марић.

Ове године сви посјетиоци породичног фестивала  “Весела Врбашка” имали су само ријечи хвале за богат културно забавни програм.

Организатор манифестације „Весела Врбашка“ глумица Драгана Марић задовољна је овогодишњим фестивалом. Нада се да ће се фестивал одржати и сљедеће године и да ће окупити велики број посјетилаца као што је то било и до сада.

Прве вечери фестивала “Весела Врбашка” одржан је у Дому културе и концерт под називом “Весело вече” КУД “Мирково коло”.

Н.М.

Share With:
Open

close button